Sunda Eilanden
23 daagse rondreis
Singapore Airlines
v.a. € 2.509,00

Deze†bijzondere†23 daagse rondreis van het Schone Streven, gaat†door een†gebied in IndonesiŽ†wat nog ongerept is en onontdekt door het massatoerisme, maakt u een schitterende rondreis over de†mysterieuze sunda†eilanden.†Elk eiland heeft een geheel eigen cultuur, de mooiste stille stranden, vulkanen met van kleur-veranderende kratermeren, spinnewebrijstvelden en nog veel meer. Een onvergetelijke reis naar een minder bekende kant van IndonesiŽ!

Om deel te nemen aan de reis over de kleine Sunda-eilanden moet u goed ter been zijn en over een†gezonde "basis" conditie beschikken. Het eiland Flores is nog niet zo toeristisch. De wegen zijn smal en soms slecht te noemen. De bus moet vaak routes afleggen door de bergen. Dit betekent lange busritten van de ene plaats naar de andere, maar u kunt onderweg wel genieten van de prachtige panorama`s.

Een aantal hotels waarin u verblijft zijn zeer eenvoudig te noemen, deze beschikken niet over airconditioning en hebben alleen koud water. In sommige hotels wordt maar 1 handdoek per persoon verstrekt, we raden u aan om extra handdoeken mee te nemen. Ook worden niet in alle hotels (boven)lakens en dekens verstrekt, omdat dat vanwege de warmte niet nodig is. Wilt u toch onder een laken slapen dan kunt u het beste zelf een dun lakentje meenemen. U kunt op Bali ook goedkoop een sarong kopen en die als laken gebruiken.

Onderweg zijn er meestal geen restaurants te vinden, daarom worden er lunchpakketten verstrekt. De hotels op Sumbawa zijn goed. Op Lombok is het hotel luxe. Als u alle eenvoud op de koop toe neemt, zult u een onvergetelijke reis maken met veel natuurschoon, cultuur en avontuur.
Aangesloten bij de SGR © 2013 HSS AziŽreizen DISCLAIMER | SITEMAP | CONTACT