///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

Sumatra Java Bali (32 dagen)

Sumatra Java Bali
32 daagse rondreis
Malaysia airlines
v.a. € 2.714,00
bestellen

Deze schitterende geheel verzorgde†32-daagse†rondreis van het Schone Streven laat u het beste zien van de eilanden Sumatra, Java en Bali. Op Sumatra†start†u†in †Medan, vervolgens†vertrekt u naar het hotel op het eiland Samosir aan het toba meer, het land van de Bataks met hun zeer specifieke stijl van bouwen. Vervolgens vliegt u naar Jakarta waar we onze tocht voortzetten langs Bogor, Bandung,†Pangandaran, Jogjakarta, de Bromo-vulkaan, Malang†en Kalibaru. De laatste dagen kunt u heerlijk relaxen op het zonovergoten eiland Bali. U verblijft†in een comfortabel strandhotel met zwembad.

Sumatra is het† meest westelijke eiland van IndonesiŽ, is met een oppervlakte van 473,606 km niet alleen het zesde grootste eiland van de wereld maar het bezit ook ’s werelds rijkste ecosysteem. Het eiland heeft 40 miljoen inwoners en bestaat vanwege de vroegere ligging aan de Indiaas-Chinese Handel routes uit een mix van culturen. Het eiland ligt op de evenaar. Noord-Sumatra is een gebied van prachtige bergen, watervallen, een uitgestrekt meer, een mengeling van culturele groepen en diverse plantages. De meest interessante toeristenbestemming is het Tobameer. Van orang oetans spotten in het regenwoud tot aan winkelen in Medan, Sumatra is een bestemming die zeker bezocht moet worden!

Java is het belangrijkste eiland van IndonesiŽ. Hier bevindt zich tevens de dynamische hoofdstad "Jakarta", het economisch hart van IndonesiŽ. Java is het dichtstbevolkte eiland van IndonesiŽ met ongeveer 65% van de totale bevolking. Java is een belangrijk toeristisch eiland waar tal van bezienswaardigheden de moeite van het bezoeken waard zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Botanische tuin in Bogor, de Angklungschool van Pak Ujo, de Borobudur, de vulkaan Gunung Bromo en nog veel meer.

Bali, ook wel het "Eiland der Goden" genoemd is met zijn 5600 km≤ een klein eiland met veel mystiek. In tegenstelling tot de rest van IndonesiŽ is de overheersende godsdienst het HindoeÔsme. Het eiland telt dan ook duizenden tempels. Van de grote "Heilige Tempel" te Besakih tot de huistempeltjes in de dorpen. Er zijn dikwijls tempelfeesten waar u, met een beetje geluk, tijdens uw verblijf getuige van kunt zijn. Op Bali is er veel afwisseling in het landschap. Kuta en Sanur zijn de bekendste toeristische badplaatsen.

Direct zoeken