///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

Sumatra Sulawesi Bali Lombok (29 dagen)

Sumatra Sulawesi Bali Lombok
29 daagse rondreis
Singapore Airlines
v.a. € 2.894,00
bestellen

Deze prachtige 29 daagse rondreis van het Schone Streven†brengt u langs maar liefst vier bijzondere†eilanden van de indrukwekkende Indonesische archipel.† Ervaar de prachtige meren, felgroene rijstterrassen, wereldberoemde bouwwerken, houten huisjes, uitgestrekte stranden en vooral de bijzondere bevolking. En dit alles in ťťn compleet verzorgde rondreis!† uiteraard wordt u ook op deze reis begeleid door ťťn van onze nederlandssprekende reisleiders.

De start van uw reis is op het mooie†Sumatra, waar u onder andere een bezoek brengt aan het indrukwekkende Tobameer en ťchte orang-oetans kunt aanschouwen. Per vlucht op naar het eiland† Sulawesi met haar prachtige landschappen en bijzondere dodencultuur. Wanneer u arriveert op het eiland Bali kunt u heerlijk genieten van het zwembad bij uw comfortabele hotel, de uitgestrekte stranden. Met een binnenlandse vlucht gaat u naar het eiland Lombok en†verblijft u in een uitstekend hotel met zwembad.†Een waardige afsluiter van deze bijzondere reis!

Sumatra is het tweede grootste eiland van IndonesiŽ en het vijfde van de wereld. Het eiland ligt op de†evenaar. Noord-Sumatra is een gebied van prachtige bergen, watervallen, een uitgestrekt meer, een mengeling van culturele groepen en diverse plantages. De meest interessante toeristenbestemming is het Tobameer.†

Sulawesi, het vroegere Celebes, is een van de grote eilanden van de Indonesische Republiek. De hoofdstad Ujung Pandang (Makassar) ligt aan de westkust. Sulawesi ligt rond de evenaar waar het klimaat warm is, zo tussen de 23 en 30 graden Celcius. Het landschap is werkelijk adembenemend met zijn hoge bergen, vruchtbare dalen en meren. De 9 miljoen inwoners bestaan uit verschillende groeperingen, waarvan de bekendste de Buginezen, Torajas en de Minahasa's zijn.†Het eiland is verdeeld in vier provincies: Noord, Centraal, Zuid en Zuidoost.†

Bali, ook wel het "Eiland der Goden" genoemd is met zijn 5600 km≤ een klein eiland met veel mystiek. In tegenstelling tot de rest van IndonesiŽ is de overheersende godsdienst het HindoeÔsme. Het eiland telt dan ook duizenden tempels. Van de grote "Heilige Tempel" te Besakih tot de huistempeltjes in de dorpen. Er zijn dikwijls tempelfeesten waar u, met een beetje geluk, tijdens uw verblijf getuige van kunt zijn. Op Bali is er veel afwisseling in het landschap. Kuta en Sanur zijn de bekendste toeristische badplaatsen.

Lombok† is kleiner dan Bali maar nog niet zo toeristisch. Een bezoek aan een traditioneel Sasakdorp staat dan ook op het programma. Lombok heeft prachtige stranden waar u kunt snorkelen en duiken. Vooral de noordwestkust rond Senggigi is een populaire bestemming.

Direct zoeken