///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

Java Bali Lombok (30 dagen)

Java Bali Lombok
30 daagse rondreis
Singapore Airlines
v.a. € 2.622,00
bestellen

Deze reis wijkt af van de 'standaard' route en bezienswaardigheden zoals u kunt lezen bij de Java-Bali reis.
Daardoor komt u tijdens deze reis op plaatsen waar de hotels soms eenvoudig zijn.

Java is het belangrijkste eiland van IndonesiŽ. Hier bevindt zich tevens de dynamische hoofdstad "Jakarta", het economisch hart van IndonesiŽ. Java is het dichtstbevolkte eiland van IndonesiŽ met ongeveer 65% van de totale bevolking. Java is een belangrijk toeristisch eiland waar tal van bezienswaardigheden de moeite van het bezoeken waard zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Botanische tuin in Bogor, de Angklungschool van Pak Ujo, de Borobudur, de vulkaan Gunung Bromo en nog veel meer.

Bali, ook wel het "Eiland der Goden" genoemd is met zijn 5600 km≤ een klein eiland met veel mystiek. In tegenstelling tot de rest van IndonesiŽ is de overheersende godsdienst het HindoeÔsme. Het eiland telt dan ook duizenden tempels. Van de grote "Heilige Tempel" te Besakih tot de huistempeltjes in de dorpen. Er zijn dikwijls tempelfeesten waar u, met een beetje geluk, tijdens uw verblijf getuige van kunt zijn. Op Bali is er veel afwisseling in het landschap. Kuta en Sanur zijn de bekendste toeristische badplaatsen.

Lombok is kleiner dan Bali maar nog niet zo toeristisch. Een bezoek aan een traditioneel Sasakdorp staat dan ook op het programma. Lombok heeft prachtige stranden waar u kunt snorkelen en duiken. Vooral de noordwestkust rond Senggigi is een populaire bestemming.

Direct zoeken