Links
Een overzicht met praktische links

Reisvaccinaties? kies voor gemak!
Een tropische verre reis gepland? Of een vakantie met het gezin in Europa? Uw voorbereiding start hier!
 
Laat uw vakantie niet bederven en regel op tijd uw reisvaccinaties en malaria pillen. Thuisvaccinatie staat voor gemak. 

De artsen van Thuisvaccinatie staan klaar wanneer het u uitkomt, ook 's avonds en in het weekend. 
En de vaccinaties? Die geeft de arts gewoon bij u thuis.
Hier vind je alles over dichtbij Schiphol parkeren. Wij vergelijken diverse aanbieders en tarieven van lang parkeren bij vliegveld Schiphol. Wil je je auto goedkoop en veilig parkeren dichtbij luchthaven Schiphol Amsterdam Airport? Reserveer dan een goedkope parkeerplaats voor je auto via vergelijk site: LangParkerenNabijSchiphol.nl. Lees voordelen, plan de route via onze plattegrond, check ervaringen en bekijk videos.  Klik hier of op logo voor meer informatie!
Als zoon van een Indonesische vader kwam Roy Dreezens al vroeg in contact met de Indische keuken. Vroeger werden geen recepten opgeschreven dus je moest er zelf maar achter zien te komen. Zeer veel Indische recepten met duidelijk uitleg.
Klik hier of op de bovenstaande afbeelding voor Roys Indo recepten.


Stichting Garantiefonds Reisgelden
Ons bedrijf is aangesloten bij het SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in onze programma`s / op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument er van verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Op de website van Schiphol kunt onder andere de vertrektijden en aankomsttijden van uw vlucht controleren.Alles wat u wilt weten over uw annulerings- en reisverzekering.

 


In Nederland kunt u voor vertrek informeren naar de veiligheidssituatie in uw vakantieland en vragen om recente reisadviezen (telefoon 070-3484770 of 070-3484776). Tevens is op de homepage van het ministerie deze informatie te lezen.

Ministerie van Buitenlandse Zaken Indonesië
Op de homepage van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Indonesië kunt u diverse gegevens over Indonesië vinden.Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering
Via de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering kunt u algemene informatie omtrent gezondheidsadviezen voor reizigers vinden.Vredeveld Aziatische Kunst
Een bedrijf dat zich vooral specialiseert in de handel in beeldende kunst, afkomstig uit Azië en dan vooral Nepal, Birma, India en Thailand.
Veteranenhulpverlening 
Bent u in het verleden of mogelijk recent uitgezonden geweest naar gebieden waar u geconfronteerd bent geweest met oorlogsgeweld? Of bent u de partner van iemand die uitgezonden is geweest? In elk geval bent u op zoek naar hulp omdat uw leven of dat van uw partner niet meer loopt zoals het zou moeten.

ReisorganisatieAangesloten bij de SGR © 2013 HSS AziŽreizen DISCLAIMER | SITEMAP | CONTACT