///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

Links
Een overzicht met praktische links


Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij het SGR.†SGR-nummer 2593 Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in†onze programma`s / op deze internetsite gepubliceerde reizen†onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument er van verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als†zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.


Wijs op reis

Wanneer u op reis gaat naar het buitenland, krijgt u te maken met andere wetten en gewoonten. Een ander land betekent soms ook andere risico’s. Denk bijvoorbeeld aan besmetting met infecties die in Nederland onbekend zijn. Een goede voorbereiding van uw reis kan veel problemen voorkomen. klik hier!





Hier vind je alles over dichtbij Schiphol parkeren. Wij vergelijken diverse aanbieders en tarieven van lang parkeren bij vliegveld Schiphol. Wil je je auto goedkoop en veilig parkeren dichtbij luchthaven Schiphol Amsterdam Airport? Reserveer dan een goedkope parkeerplaats voor je auto via vergelijk site: LangParkerenNabijSchiphol.nl. Lees voordelen, plan de route via onze plattegrond, check ervaringen en bekijk videos.† Klik hier of op logo voor meer informatie!


Reisadvies Overheid

Met een reisadvies kunnen Nederlandse reizigers zich beter voorbereiden op veiligheidsrisico’s tijdens een buitenlands verblijf. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden onveilig zijn, roept reizigers op tot waakzaamheid of ontraadt reizen.† Klik hier! voor meer informatie.







AziŽ is het werelddeel met de grootste extremen en tegenstellingen wat betreft het klimaat. Zo vind je hier extreem natte gebieden zoals Bangladesh, het delen van India, Taiwan, Singapore, MaleisiŽ en IndonesiŽ. De Arabisch schiereiland en vooral grote delen van SiberiŽ en het noorden van China zijn echter weer zeer droog. Wat te denken van de verschillen in temperatuur? Klik hier!

Opstellen algemene voorwaarden
Voor uw bedrijf kunnen wij rechtsgeldige algemene voorwaarden opstellen. Wij hebben jarenlang ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden voor verschillende soorten bedrijven.


Direct zoeken