Gastenboek
Gastenboek voor Azië-reizigers
Wilt u uw reiservaring delen? Klik dan hier.

 Untung  Wijayadi (Indonesia) 04-07-2014 
Onderwerp: Untung Reis Nov/Dec 2014
Bestemming: Sumatra-Java-Bali Untung reis
Bericht: Hallo Reisgangers, Untung Reis 32 dagen Sumatra-Java-Bali reeds beschikbaar op November 2014. Vilt het te lang? of te duur? U bent vrij om mee te doen alleen voor Sumatra Tour of alleen de Java-Bali Tour. Neem contact op met Het Schone Streven voor meer informatie. Ik wacht voor uw vakantie met Untung Reis. Heel veel liefs en groetjes.
 Hendrik Vries (Harkema) 20-06-2014 
Onderwerp: rondreis Java Bali mei/juni 2014
Bestemming: Java Bali
Bericht: Na vertrek op 20 mei mochten wij donderdag 12 juni jl. weer thuiskomen van deze fantastische rondreis. Het is bijna onbeschrijfelijk wat voor een geweldige mooie rondreis wij gemaakt hebben in “de gordel van smaragd” met het Schone Streven. Het programma van deze reis vonden wij prima van opzet. In het begin redelijk intensief; excursies, reizen tussen hotels maar toch ook voldoende rust aangezien een verblijf in een hotel veelal 3 nachten waren. Naarmate de reis vorderde nam de intensiviteit af dus ook meer vrije tijd. Wat hebben we veel gezien en beleefd. Mede dankzij onze geweldige reisleider Udin die ons enorm veel kon vertellen over de geschiedenis, cultuur, gebruiken etc. etc…. is deze reis een onvergetelijke belevenis geworden. @Udin: bedankt voor al je inzet, begeleiding, humor enz… De beide bezochte projecten van HSS hebben veel indruk op ons gemaakt. Hoe mooi is het om te zien dat er voor die kinderen mogelijk toch een goede toekomst in het vooruitzicht ligt. Kortom; een fantastische rondreis!! Groeten, Hendrik en Boukje Vries, Harkema (Frl.)
 Nugroho Kariyanto (Bogor) 21-05-2014 
Onderwerp: Untung Reis
Bericht: Beste lieve mensen, Vanaf dit jaar " Untung Reis - Sumatra Java Bali " klaar voor uw vakantie naar Indonesië zal zijn . Untung Reis geeft U nieuwe ervaringen met variatie van route , rondleidingen en hotels , ook krijgt U meer dicht bij de lokale bevolking , waar u kunt genieten en zien het dagelijks leven van de lokale bevolking te voelen. Dus met Untung Reis kunt U genieten van de combinatie tussen modern en traditioneel. Als U geïnteresseerd bent , neem dan contact op Stichting Het Schone Streven voor meer informatie. Lieve en groetjes, Untung Wijayadi.
 Siema Cimarosti (Veenendaal) 13-05-2014 
Onderwerp: Sumatra-Sulawesi-Bali-Lombok
Bericht: Ik zoek een reisgenoot (bij voorkeur dame van ca. 50-65 jaar) voor reis welke aanvangt op 2 september 2014. Eerste keus is wel Sumatra-Sulawesi-Bali-Lombok, maar ook de groepsrondreis naar de kleine Sunda-eilanden is eventueel een optie. Siema Cimarosti (vrouw). Uw bericht graag naar: thui2008@gmail.com
 Yvonne de Bie (Vught) 03-04-2014 
Onderwerp: Udin reis Java /Bali
Bestemming: Java Bali Udin reis
Bericht: Vanmorgen terug gekomen van deze reis . We hebben Udin als groep bedankt maar ik wil het namens mij en mijn collega/ vriendin nog een keer doen. Udin,bedankt voor je begeleiding van deze reis ,geweldig was het dit samen met je te mogen doen. Je was in een woord geweldig . Groetjes van Marion en mij aan jou ...."Lekker ding"Aangesloten bij de SGR © 2013 HSS Aziëreizen DISCLAIMER | SITEMAP | CONTACT