///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

///

Boek nu voor de fantastiche 32 daagse rondreis Sumatra Java Bali vertrek op 29 februari

Gastenboek
Gastenboek voor AziŽ-reizigers
Wilt u uw reiservaring delen? Klik dan hier.

 Dick Van Der Maarel (Rotterdam) 29-07-2015 
Onderwerp: dick.vd.maarel@planet.nl
Bericht: Wij laten weer van ons horen. Wij, dat zijn Janny en Karel Hout en Dick van der Maarel. Wij hebben weer plannen om naar dat mooie land te gaan. Wij willen weer de reis Sumatra, Java, Bali van 14 december 2015 doen. EN.. met verlenging naar Lombok. Naar Sengigi. Naar ons favoriete strandhotel Puri Saron. Bekenden en onbekenden gaan jullie mee ? Dick van der Maarel
 Benny Risakotta (Jakarta) 09-11-2014 
Onderwerp: UDIN REIS
Bestemming: Java Bali Udin reis
Bericht: Groetjes van Indonesie voor Mijnheer Ab ten Hoven en Mijnheer Hendrik vries. Als een EX Gids van Benidta reisbureau Indonesia, ik bent zo BLIJ TE HOREN, Als een Deelnemmers van Schonestreven Group reis naar Indonesie,schrijven over hun tour naar Indonesie BIJ DE GASTENBOEK, en zijn ze genieten, dat is een goede bericht voor een Toekomst van een Reisbureau. GOED ZO UDIN, YOU ARE THE BEST, HOOP IK OOK UNTUNG REIS ZAL SUCCESS WORDEN.
 Ab Ten Hoven (Hoevelaken) 24-10-2014 
Onderwerp: Udin Reis 23 september 2014
Bestemming: Java Bali Udin reis
Bericht: Vandaag zijn wij thuisgekomen van de Udin reis, nadat wij een week verlengd hadden op Bali. Wij hadden ons veel voorgesteld van deze speciale reis en dat is ook uitgekomen. Reeds eerder maakten wij de reis Sumatra-Java-Bali en nu dus deze, door Udin uitgestippelde reis. Wij zijn op plaatsen geweest die in de vorige reis niet voor kwamen en dat was nu juist onze bedoeling. De 2 treinreizen waren heel leuk. Op gereserveerde plaatsen konden wij genieten van de natuur en werd ons duidelijk dat er ook zeer arme mensen in Indonesië wonen. Die in krotten verblijven langs de spoorbaan. Bizar om te zien. We hadden ons ook veel voorgesteld van het bezoek aan Toko Oen in Semarang. Dit was een afknapper als je eens bij Toko Oen in Malang bent geweest. Hier was het gebak oud en het personeel ongeïnteresseerd. Dat was destijds in Malang heel anders. Het bezoek aan de suikerfabriek was een hoogtepunt. In Nederland zou je in zo'n fabriek niet mogen komen om maar te zwijgen over de manier waarop deze mensen moesten werken. Café Batavia ademt volop nostalgie uit. Wat een prachtige herinneringen hebben we hier opgedaan uit de tijd van de V.O.C. Udin we willen je van hieruit nogmaals bedanken voor je zeer deskundige en vooral uitgebreide uitleg over de diverse plaatsen die wij met jou mochten bezoeken. Wij hopen dat er nog eens een speciale Udin reis komt naar een ander deel van Indonesië.
 Dick Van Der Maarel (Rotterdam) 09-09-2014 
Onderwerp: sumatra java bali PLUS lombok
Bericht: Nog drie maanden en dan gaan wij dus weer op stap naar ons geliefde land Indonesie. Het wordt de reis van 15 december 2014. Ook deze keer hebben wij, Janny, Karel, Riet, Dick en Rob de bestaande reis met een weekje verlengd op Lombok. Daar zullen wij ons laten verwennen in en bij ons favoriete strandhotel PURI SARON even buiten Singigi. Het Schone Streven heeft uitgerekend hoeveel de meerprijs gaat worden. Oud-reisgenoten en anderen gaan jullie mee ? Van HSS hoorden wij, dat de reis doorgaat. Groet van Dick van der Maarel
 Untung  Wijayadi (Indonesia) 04-07-2014 
Onderwerp: Untung Reis Nov/Dec 2014
Bestemming: Sumatra-Java-Bali Untung reis
Bericht: Hallo Reisgangers, Untung Reis 32 dagen Sumatra-Java-Bali reeds beschikbaar op November 2014. Vilt het te lang? of te duur? U bent vrij om mee te doen alleen voor Sumatra Tour of alleen de Java-Bali Tour. Neem contact op met Het Schone Streven voor meer informatie. Ik wacht voor uw vakantie met Untung Reis. Heel veel liefs en groetjes.
Direct zoeken