Projecten
Een overzicht van onze projecten
Google+
 

Stichting Het Schone Streven organiseert sinds 1990 volledig verzorgde reizen naar Indonesië, Thailand, Sri Lanka, China en Vietnam. De verdiensten hiervan worden besteed aan hulpverlenings- en ontwikkelingsprojecten, zoals scholen, weeshuizen en kindertehuizen.

Als u onze projecten wilt steunen door middel van een donatie dan kunt u deze overmaken op Bankrekening NL88 INGB 0004589543 t.n.v. Stichting Het Schone Streven te Leeuwarden.


<< Vorige pagina Volgende pagina >>
Project Sulawesi
In Tana Toraja op het eiland Sulawesi is in 1998 op kosten van de Stichting behuizing voor kansarme kinderen gebouwd. Het bestuur heeft helaas moeten besluiten de steun aan dit project stop te zetten per 1 januari 2009.
Project Krikilan
In de plaats Kalibaru op Oost-Java heeft de Stichting in 1995 deze school laten bouwen. De school in Kalibaru is inmiddels uitgebreid tot 6 klaslokalen waarvan 123 kinderen tussen de 3 en 6 jaar gebruik maken.
Project Kalibaru
Op de plantage Grote Tuin te Kalibaru is het onderkomen voor weeskinderen helemaal opgeknapt. Enkele van deze kinderen worden gesponsord door donateurs van Stichting Het Schone Streven.
Project Lombok
De afgelopen jaren hebben jongeren die van de SMP (MBO) of de SMA (Havo) kwamen hier een 1-jarige opleiding kunnen volgen in het hotel- en restaurantwezen op kosten van Stichting Het Schone Streven. In 2013 zijn er weer 72 studenten begonnen met de opleiding.
<< Vorige pagina Volgende pagina >>Aangesloten bij de SGR © 2013 HSS Aziėreizen DISCLAIMER | SITEMAP | CONTACT